Pentagon Romania - PTG
Distribuitor autorizat de electrozi, sarma de sudura si accesorii.

Intotdeauna solutia potrivita!

Electrozi

Electrozi si sarma suduraVindem din stoc produse destinate imbinarii materilelor metalice prin procedeele de sudare cele mai uzuale. 
Sudare cu electrozi inveliti –MMA. 
Sudare in mediu de gaz protector cu gaze active sau inerte – MIG/MAG/TIG/WIG. 
Sudarea sub strat de flux- SAW. Sudare sau taiere oxigaz. 
Dispunem de o gama variata de materiale de adaos destinate sudurii (electrozi, sarma plina, sarma tubulara cu flux, sarma plina destinata sudarii sub strat de flux, fluxuri, baghete pentu sudare. Aceste produse sunt destinate sudarii otelurilor carbon si slab aliate, otelurilor inalt aliate, sudarii cuprului si aliajelor de cupru, produse pentru sudarea aluminiului si aliajelor de aluminiu, sudarea fontelor, produse pentru incarcarea sau acoperirea suprafetelor ce lucreaza in medii deosebite (dure, colozive, suprafete supuse la uzare prin frictiune, etc).
Oferim scule, instalatii, echipamente si accesorii destinate sudarii, (surse de sudare, pistolete de sudare si accesorii pentru acestea, clesti de sudare si de masa, arzătoare, truse, duze acetilenă, propan, butan, gaz metan, furtun, reductor presiune, opritor flacara, etc), echipamente de manipulare, pozitionare si rotire a pieselor supuse sudarii, echipament de protectie.

Va oferim o gama diversa de electrozi de sudura pentru toate tipurile de materiale: otel nealiat si slab-aliat, inox, fonta, aluminiu, cupru, electrozi pentru incarcari dure etc.
Electrozi otel nealiat
Electrozi otel slab aliat
Electrozi otel inoxidabil
Electrozi incarcari dure
Electrozi fonta
Electrozi aluminiu
Electrozi cupru
Electrozi nichel
Sarma otel nealiat
Sarma otel slab aliat
Sarma otel inoxidabil
Sarma aluminiu