Suntem prezenti pe SEAP - Sistemul Electronic de Achizitii Publice

Pentagon Romania - Marca Inregistrata

În perioada 14-17 OCTOMBRIE 2015, firma noastră SC Pentagon SRL, va participa la evenimentul expozitional TIB - Targul Tehnic International Bucuresti ce va avea loc la Romexpo, în Pavilionul Central.

Vom expune produse marcile: Tyrolit, Lukas, Stabila, Geo-Fennel, Ultra-Germany, Scala, Olfa si nu numai.

Vor fi demonstratii, vizitatorii avand la dispozitie diverse produse, printre care: carote, discuri de taiere, polizare, slefuire, discuri diamantate, freze pe carburi metalice, biaxuri ceramice, nivele cu laser, telemetre, nivele cu bula, teodolite, nivele optice, termometre cu infrarosu, roti de masura, umidometre, endoscoape, linii laser pentru utilaje, aparat de masurarea grosimii stratului de acoperire, inclinometre, goniometre, rulete de masura, sublere, micrometre, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, echere, rigle, compasuri, cuttere.

Va asteptam cu drag la aceasta manifestare expozitionala, si in continuare la depozitele sau show-room-urile noastre din Galati, Otopeni, Constanta, Tulcea si Braila!

Pentagon Romania la Construct Expo

Noutati: Lanterne Profesionale marca NEXTORCH

Aplicatii Exterior lanterne NEXTORCH
Eco Star lanterne

Lanterne Nextorch Lanterne Frontale Profesionale Lanterne breloc

Pliant Pentagon Online
Pliant Prezentare generala PentagonRomania

Pliant .pdf - download

Magazin Online AMC Click pentru Magazin Online
Magazin Online Nivele Laser
Magazin Online Nivele Optice Magazin Online Telemetre Magazin Online Teodolite
Click pentru Magazin-Online
www.magazin-online-pentagon.ro
Nou! Distribuitor autorizat Loctite ! click Pliant
 
Produsele Loctite® furnizează soluţii acoperind tot spectrul tehnologiei adezivilor şi proceselor de producţie. Ele sunt utilizate în domenii diverse cum ar fi electronică, automobile, aerospatial, biomedical şi multe industrii producatoare.
Pentru detalii, va rugam sa intrati in sectiunea "LOCTITE-adezivi, etansanti industriali" din Meniu.

SC Pentagon SRL - produse comercializate

Abrazive: -discuri abrazive taiere si polizare, discuri diamantate (gresie, beton armat si materiale de constructii, beton vechi pentru masini, beton proaspat pentru masini, discuri taiat asfalt pentru masini, discuri beton-asfalt 2 in 1), carote diamantate, discuri lamelare, pietre abrazive rapide, pietre cu liant ceramic, pietre cu liant elastic, piatra cu liant bachelitic, pietre cu liant magnezitic, piatra vidia, piatra rapida, piatra normala, pietre mozaic, pietre de ascutit, pietre de polizor, corpuri abrazive, corpuri ceramice, corpuri cu tija, pietre cu tija, role abrazive pe suport textil (smirghel), freze din carburi metalice. biaxuri ceramice, biaxuri lamelare, discuri lamelare frontale, etc;
Marci: Tyrolit, Lukas, Carbochim, etc.
Nivele cu laser: cu puncte, cu linii, mixte, rotative, cu reglare manuala sau automata, cu functionare in planul vertical si/sau orizontal, planuri inclinale cu afisaj electronic, pentru interior si exterior; trepiede si rigle gradate, etc;
Marci:
Stabila, Geo-Fennel, Leica, Bosch, Bosch verde, CST-Berger, Hedu, Mikrofyn, Skil, etc.
Telemetre cu laser: aparate care masoara distanta cu laser, clasificate in functie de distanta maxima de masurare. In functie de gradul de complexitate, dispun de aplicatii suplimentare (masurare continua, suprafata, volum, minim/maxim, masurari indirecte cu Pitagora folosind 2 sau 3 puncte, memorie, functia trapez ( calculul unei inclinari), masurarea directa a unei inclinari, a proiectiei pe orizontala a acesteia, operatii cu valori, aria peretilor laterali intr-o incapere, multiplicarea unei distante date, etc; Cunoscute sub numele de distantiere cu laser, rulete cu laser, distomate, laser metre, etc.
Marci: Stabila, Bosch, Leica, Geo-Fennel, Nikon, Bosch verde, Skil, etc.
Nivele cu bula: forma clasica, cu caracteristici tehnice reale net superioare celor din piata cu o durata de viata mult mai mare si o precizie constanta pe o periada lunga de timp, nivele pentru aplicatii speciale ( zidarie, gresie, faianta, electricieni, instalatori, etc), nivele cu display electronic, etc;
Marci:
Stabila.
Rulete: clasice cu arc de 2,3 si 5 m, in carcasa fara arc de 10, 20 si 30 m, pe furca de 50 si 100 m;
Marci: Stabila.
Metri plianti: din lemn sau plastic, de 1 sau 2 m;
Marci: Stabila - inventatorul metrului pliant
.
Echipamente Topografice: nivele optice, nivele electronice, teodolite, statii totale, accesorii, roti de masura, etc.
Marci:
Leica, Geo-Fennel, CST-berger, Bosch, Spectra, etc.
Aparate de Masura si Control: sublere mecanice sau digitale, micrometre, ceasuri comparatoare, suporti magnetici, compasuri, echere, raportoare, rigle, lere, etaloane, nivele de precizie, etc;
Marci: Ultra-Germany, Scala, Hedu, etc
Cuttere si cutite : cuttere de 9, 18 si 15 mm, cuttere industriale, cutite pentru decoratii, razuitoare, unelte patchwork, lame. suporti taiere, rigle gradate, etc.
Marci
: Olfa.
Panze: banzic metal, pentru gater, capete frezare si rindeluire, circulare pentru metal si lemn, cutite industriale, masini, etc.
Marci:
Pilana.
Scule electrice: ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, masini de gaurit, clasice si speciale, cu percutie, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, fierastraie circulare, fierastraie taiere inclinata, masini slefuit, rindele, masini frezat, fierastraie pendulare, fierastraie sabie, aspiratoare, masini de debitat, masini de batut cuie, generatoare de curent, etc.
Marci: Hitachi, Makita, Bosch, Fein, Proma, Bosch verde, Skil, etc.
Scule pneumatice: polizoare unghiulare, biaxuri, masini de insurubat cu impact, slefuitoare, etc.
Marci: Daewoo.
Termometre, umidometre: termometre cu spot laser pentru masurare de la distanta, umidometre pentru mediul ambiant si cu pini pentru masurarea valorilor unui material ( lemn, ciment, etc);
Marci: Geo-Fennel, Hedu, etc.
Dispozitive de fixare si ridicare: sisteme de ridicare, lanturi, cu brate multiple, golfari speciali, palane, cricuri, scripeti, chingi ancorare, cantare macara, electropalane, etc.
Organe de asamblare: suruburi metrice, piulite, saibe, saibe grower, suruburi autoforante, etc.
Mandrine: cu prindere pe filet, cu autostrangere, cu cheie, cu prindere pe con, cu adaptor SDS, etc.
Accesorii scule electrice: burghie, burghie cu freza strapungere, freze strapungere, dalti, perii sarma, capete insurubat, chei tubulare, carote bimetal, panze circulare, panze pentru decupat, lemn, metal, panze fierastrau sabie, foi si benzi abrazive, etc.
Marci: ZPS-FN, Hitachi, Bosch, Makita, etc.
Generatoare: de curent portabile de curent monofazat, trifazat, de sudura, etc
Marci: Energy
Utilaje constructii: Placi compactoare, mai compactor, cilindru compactor, amestecatoare, betoniere, vibratoare, grinzi, şlefuitoare, utilaje taiere asfalt, taiere beton, caritiere, etc.
Marci: Belle, Tyrolit, etc
Compresoare de aer: semiprofesionale si profesionale.
Marci: Airmec
Aparate de spalare si curatare: Aparate de curăţat cu înaltă presiune, maşini de măturat, robot pentru curăţare, mătură electrică cu acumulator, aspiratoare uscate, curăţitoare cu abur, staţii de călcat, aspirator cu spălare, aspiratoare uscate şi umede, curăţitoare pentru geamuri, etc.
Marci: Karcher
Scule si unelte, truse: Truse, Mobilier, cutii, Chei, Chei dinamometrice, Capete si accesori,Clesti, Foarfece si ferastraie, Surubelnite, Ciocane si dalţi, Pile, raspele, Scule pentru constructii, Scule pentru tinichigerie, Menghine, Dispozitive si extractoare, Scule aschietoare, etc.
Marci: IUS-MOB
Adezivi, etansanti industriali: soluţii acoperind tot spectrul tehnologiei adezivilor şi proceselor de producţie.
Marci: Loctite
Accesorii pentru taiere si sudura: truse de taiere si sudura, opritoare de flacara, regulatoare de presiune, etc.
Marci: Yildiz
Freze si burghie: o gama diversa de freze si burghie elicoidale.
Marci: ZPS-FN, etc
Tarozi, filiere, alezoare, adancitoare, largitoare, truse: diverse tipuri si dimensiuni.
Marci: Bucovice.
Mandrine pe filet sau pe con: mandrine cu autostrangere sau cu cheie, adaptor prindere SDS, etc.
Rulmenti, electrozi, chei, cutite de strung, etc.

SC Pentagon SRL este o companie cu capital privat 100%, specializată în importul, distribuţia si comercializarea de scule si unelte de măsurare, scule electrice, pneumatice, abrazive, etc, ale unor prestigioase mărci de pe plan internaţional, adresându-se tuturor societăţilor cu capital privat sau de stat, implicit tuturor domeniilor de activitate.
» Reg. Com.: J17/307/1991
» C.U.I. : R01637770
» Puncte de lucru :
  • Galaţi, str. Traian nr. 444, tel/fax: 0236/412.088
  • Constanţa, str. Amurgului nr. 39, tel/fax: 0241/693.926
  • Tulcea, str. Spitalului nr. 19, parter, tel/fax: 0240/511.098
  • Brăila, str. Griviţa nr. 240, tel/fax: 0239/611.403
  • Otopeni, str. Calea Bucurestilor, nr. 1, corpul C4 -Zona Pod Centura Otopeni, tel 0751/020.039; 0751/260.697; Fax: 0378/107.060

SC Pentagon SRL a inregistrat la OSIM marca verbala: " PTG " , " Pentagon Romania " si combinata conform siglei de mai sus.

Logo Pentagon Romania


Politica companiei
Politica firmei este aceea de a furniza produse şi servicii de calitate, propunându-şi să stabileasca pe termen lung un parteneriat bazat pe încredere cu toţi clienţii noştri.
Scop
Scopul companiei este acela de a extinde vânzărilor la nivelul intregii tări, prin comercializarea unor produse de foarte bună calitate, cu o durată mai mare de viaţă si la costuri rezonabile

SC Pentagon SRL este importator exclusiv:

STABILA
• Nivele cu bulă, nivele cu laser, telemetre, metri, rulete, accesorii.
LUKAS
• Freze pe carburi metalice, din oţeluri înalt aliate.
• Biaxuri ceramice.
• Discuri lamelare si frontale.

SCALA
• Şublere, micrometre, ceasuri comparatoare (cu afişaj analogic sau digital).
• Etaloane.
• Rigle, echere, compasuri, raportoare.

PILANA
• Masini cu panza banzic pentru metal;
• Masini pentru prelucrarea lemnului;
• Panze banzic;
• Panze pentru gater;
• Capete de frezare şi de rindeluire, blanchete şi cuţite de profilat;
• Corpuri de panza circulare pentru metal si lemn;
• Cutite industriale;
• Scule si unelte pentru prelucrarea lemnului.

OLFA

• Cuttere si cuţite profesionale de 9 mm; 12,5 mm; 18 mm; 25 mm;
• Cuţite industriale;
• Răzuitoare;
• Cuţite pentru decoraţii;
• Unelte PATCHWORK;
• Suporturi pentru tăiere si rigle gradate;
• Lame pentru toata gama de cuţite;

Importator si distribuitor :

OSBORN
• Perii cu fir sau toron, tip oală sau circulare;
• Perii tip pensulă, perii de capăt.

TYROLIT
• Discuri diamantate pentru beton, asfalt, gresie, faianţă;
• Carote pentru beton armat;
• Discuri de tăiat si polizat;
• Maşini de tăiat beton şi asfalt;
• Maşini de carotat;
• Maşini de tăiat cu lanţ diamantat;

IBA
• Corpuri abrazive - normale, rapide, vidia;
• Discuri abrazive-de tăiat si polizat;
• Rulouri, perii lamelare, discuri lamelare pâslă şi abrazivi;

DAEWOO
• scule pneumatice.

Distribuitor pentru zona de Sud-Est (Galaţi-Brăila-Tulcea-Constanţa)
al următorilor producători

HITACHI
• Scule electrice si cu acumulator profesionale.
• Polizoare, rotopercutoare, demolatoare, maşini de găurit si înşurubat, maşini de şlefuit, fierastrău circular, pendular cu lanţ, maşini cu acumulator, accesorii.

BOSCH
• Scule electrice si cu acumulator profesionale.
• Polizoare, rotopercutoare, demolatoare, maşini de găurit si înşurubat, maşini de şlefuit, fierastrău circular, pendular cu lanţ, maşini cu acumulator, accesorii
.
MAKITA
• Scule electrice si cu acumulator profesionale.
• Polizoare, rotopercutoare, demolatoare, maşini de găurit si înşurubat, maşini de şlefuit, fierastrău circular, pendular cu lanţ, maşini cu acumulator, accesorii.

BOSCH VERDE
• Scule electrice si cu acumulator pentru acasa.
• Polizoare, rotopercutoare, demolatoare, maşini de găurit si înşurubat, maşini de şlefuit, fierastrău circular, pendular cu lanţ, maşini cu acumulator, accesorii.

SKIL si SKIL MASTER
• Scule electrice profesionale.
• Polizoare, rotopercutoare, demolatoare, maşini de găurit si înşurubat, maşini de şlefuit, fierastrău circular, pendular cu lanţ, maşini cu acumulator, accesorii.i.

CST-BERGER
• Nivele cu laser liniare, rotative, cu punct, pentru tevi de canal, nivele optice, teodolite, statii totale, roti de masura, accesorii, etc
IUS-BRAŞOV
• Scule de mână profesionale
• Şurubelniţe, chei, ciocane, cleşti, truse, pile, capete tubulare, chei forţă.

KARCHER

• Aparate de spălat cu înaltă presiune, aspiratoare, curăţitoare cu abur, aspiratoare cu spălare, maşini pentru frecat-aspirat pardoseala, maşini de măturat/ măturat-aspirat, freze pentru zapadă, sisteme de epurare a apei potabile, sisteme de curaţare.
• Aparate de curăţat cu înaltă presiune, maşini de măturat, robot pentru curăţare, mătură electrică cu acumulator, aspiratoare uscate, curăţitoare cu abur, staţii de călcat, aspirator cu spălare, aspiratoare uscate şi umede, curăţitoare pentru geamuri, etc
.
DUCTIL
• Electrozi ;
• Echipamente de sudura;
• Sarma

FABRICA DE SCULE RASNOV

• Scule aschietoare.
ARMĂTURA CLUJ NAPOCA
ASCO CODLEA
SCULE DE FILETAT SFÂNTU GHEORGHE
ROMSEH TOOLS FOCŞANI

Click AICI pentru a merge in Partea de Sus a Paginii

Copyright© PentagonRomania - design by Daniel Buchir - www.webdesign-site-uri.ro -
This site is optimized for
Internet Explorer 6.0 or higher. Optimal resolution 1024x768 px.

Valid XHTML 1.0 Transitional