Distribuitor autorizat de electrozi, sarma de sudura si accesorii.

"Intotdeauna solutia potrivita" ® - Din 1991!

Mai multe Informatii despre toate produsele pentru sudura pe www.produse-sudura.ro

Electrozi si sarma sudura de la Elektroda ZagrebElektroda Zagreb

Cu ani de experienta in productia si dezvoltarea materialelor destinate sudarii, Elektroda Zagreb este o companie capabila sa raspunda nevoilor pietei.
Timp de multi ani produsele acestei companii sunt prezente pe pietele interne si internationale. Asigura productia pentru electrozi (rutilici si bazici), sarme pline si tubulare, fluxuri de sudura, baghete pentru sudarea otelurilor carbon, oteluri slab aliate si inalt aliate. Tot aici sunt fabricate produse destinate sudarii fontelor, aliajelor de aluminiu si aliajelor de cupru.
Calitatea consumabilelor produse aici este monitorizate cu atentie in timpul productiei (de la materii prime pana la produsul final). Aceasta unitate de productie, detine certificate de omologare emise de Biroul American de Transport, Bureau Veritas, Registrul croat de transport maritim, Det Norske Veritas, Germanischer Lloyd, Caile Ferate Croate, Lloyd's Register of Shipping, Registro Italiano Navale, Registrul maritim rus de transport maritim, Überwachungs Technischer Verein.
Produsele sunt insotite de raportul de incercare (conform EN 10204 2.2) sau certificatul de inspectie (in conformitate cu EN 11020 3.1), certificatele de omologare, in functie de cererea clientului.
Compania detine laboratoare proprii de analiza si testare a calitatii produselor , laboratoare de analiza chimica, etc.

Electrozi (rutilici si bazici), electrozi pentru sudarea otelurilor nealiate si slab aliate, electrozi pentru oteluri inalt aliate (inoxidabile), electrozi pentru oteluri destinate sa lucreze in medii corozive, oteluri duplex, oteluri ce lucreaza la temperaturi scazute sau temperaturi ridicate, electrozi pentru incarcarea suprafetelor destinate sa lucreze in conditii deosebite, electrozi pentru fonte, electrozi de craituire si taiere, electrozi pentru sudarea materialelor neferoase (nichel, cupru, aluminiu), etc.

Sarme pline destinate sudarii in mediu protector de gaz ( MAG/MIG). Sarme pline SG2 si SG3 pentru sudarea oteluri carbon si slab aliate, otelurilor cu granulatie fint. S?rme pline pentru sudarea otelurilor inoxidabile. S?rme pline destinate incarcarii suprafetelor care lucreaza in medii deosebite (corozive), incarcarilor dure. Sarme pline pentru sudarea cuprului si aliajelor de cupru. Sarme pline pentru sudarea aluminiului si aliajelor de aluminiu. Sarme pentru sudarea fontelor.

Baghete de sudura oxy-acetilena pentru sudare oteluri nealiate.
Baghete pentru sudare oteluri inalt aliate.
Baghete pentru sudura de aluminiu si aliajelor de aluminiu.
Baghete pentru sudare cupru si aliaje de cupru.

Electrozi otel nealiati Electrozi otel slab aliati Electrozi otel inoxidabil Electrozi incarcari dure Electrozi fonta Electrozi aluminiu Electrozi cupru Electrozi nichel Sarma otel nealiata Sarma otel slab aliata Sarma otel inoxidabila Sarma aluminiu

Catalog Elektroda Zagreb

 

Elektroda Zagreb - prin Penrtagon Romania
Elektroda Zagreb - Pentagon Romania

Elektroda Zagreb - Pentagon Romania