Pentagon Romania - PTG
Importator si Distribuitor autorizat al produselor Nextorch in Romania.
Lanterne profesionale de vanatoare sau tactice, tip breloc, pentru cap, pentru bicicleta, accesorii, etc.

"Intotdeauna solutia potrivita" ® - Din 1991!

Lanterne profesionale - NEXTORCHDespre NEXTORCH

NEXTORCH, mandria de a fi designeri si producatori de lanterne ce echipeaza politia si sunt standardul national al Chinei
Inca de la Inceputurile noastre, accentul unic pentru NEXTORCH a fost de a realiza produse de iluminat portabile superioare.Folosind cea mai avansata tehnologie de iluminare, am incorporat cele mai luminoase surse de lumina disponibile in timp ce ajunge la o eficienta maxima pentru alimentarea cu energie electrica.Pentru durabilitate, longevitate si usurinta de transport, ergonomic, lanternele NEXTORCH au carcase de aluminiu, produse de calitate aerospatiala 6061-T6 de tip Mil-Spec III finisaj greu anodizat. Pur si simplu NEXTORCH ofera "solutia Stralucitoare" pentru produse de iluminat portabile, care sunt puternice, eficiente, fiabile si compacte.

In 2006, NEXTORCH a fost contractat de catre Ministerul chinez al Securitatii Publice a proiecta si dezvolta un standard al guvernului chinez lanterna mai mare.De atunci, NexTorch a echipat politia, cu peste 1,2 milioane de lanterne, care deservesc in prezent, ofiterii de politie in materie de siguranta publica, securitate, combaterea criminalitatii si a terorismului.
Ghid Alegere Lanterna
Asociatia Nationala SUA a Producatorilor de produse electrice (NEMA) a publicat ANSI / NEMA FL 1-2009 Standardul de Baza de Performanta pentru Lanterne. Acesta este primul si cel mai usor de recunoscut standard in industria lanternelor la nivel mondial si introduce definitii si metode de testare de performanta de baza ale lanternelor, precum si marcaje asociate. Produsele Nextorch TM sunt mandre sa urmeze si sa sprijine orientarea sa de a garanta strict calitatea produselor sale.

PLATO - Organizatia Producatorilor Americani de Lanterne Portabile a fost formata in 2010 de companiile implicate in fabricarea si vanzarea de instrumente de iluminat portabile.
Membri de baza sunt: Surefire, Streamlight, Panasonic, Energizer, 511, Nextorch
- Ajuta pentru a impune utilizarea corecta si transparenta a standardelor din industrie, se angajeaza sa sustina FL-1 standardul ANSI / NEMA
- Acorda asistenta in dezvoltarea de alte produse de securitate si standarde din industrie
- Asigura o protectie si ajutor impotriva publicitatii false si practicilor comerciale neloiale similare in industrie
- Asigurarea unui forum de invatamant pentru membrii si furnizeaza materiale educationale
- Reprezinta industria publicului si guvernului.


* Daca sunteti un politist, va veti gandi despre luminozitate in primul rand
* Daca sunteti in securitate, va veti gandi despre cheltuielile pe baterii in primul rand.
* Daca sunteti fani in aer liber, va veti gandi cu privire la greutatea si volum in primul rand.
* Pentru uz general, va veti gandi la timpul de functionare a bateriei in primul rand.
............
Acum, cand criteriile de alegere sunt clare, puteti alege lanterna dupa urmatorii factori:

* Luminozitate
Este determinata de bec. In general vorbind, HID> bec umplut cu gaz Xenon> LED-uri. Dar cum alegi
lanternele cu aceleasi tipuri de bec? Puteti face referire la caietul de sarcini pentru luminozitatea exacta. Lanterna cu lumeni mai multi este mai luminoasa. De exemplu, T6A cu 80 de lumeni poate crea o lumina evidenta.

* Acumulator
Bateriile reincarcabile poat satisface utilizatorii obisnuiti economisind cheltuieli de baterii. RT3 & RT7 folosesc baterii reincarcabile cu litiu NT18650
Bateriile cu litiu sunt caracterizate in greutatea scazuta si o intensitate ridicata de iesire a curentului. Bateriile normale AA cu curent scazut si de asemenea, pret scazut, puteti cumpara de oriunde te afli. NexTORCH cu conceptia speciala Magic Max cu doua cai de alimentare cu energie de baterie litiu si baterie AA, va furniza luminozitate oriunde va aflati.

* Durata de viata a bateriei
Luminozitate si timpul de functionare sunt intotdeauna invers proportionale cu asta .In general vorbind, timpul de functionare este in ordine inversa cu luminozitatea.
HID <umplute cu gaz Xenon bec <LED-uri.

* Volumul & Greutatea
Pentru utilizatorii in aer liber, volumul si greutatea sunt primele lucruri pe care le-au considerat.MM este prima alegere pentru dimensiuni mici. Seria GT6A din fibra de nailon durabil este prima alegere a sursei de lumina.Mai mult, fiecare lanterna difera ca greutate si caracteristici.

* Durabilitatea
GT6A este fabricat din fibra de nailon durabil, care poate rezista la uzura si presiune. Cu exceptia GT6A, toate lanternele NexTORCH sunt facute din aluminiu aerospatial 6061-T6 si prelucrate de catre CNC-uri, masini de prelucrare de inalta precizie, care permite firmei noastre realizarea unor produse durabile. Suprafata lanternei este finisata de Mil-spec puternic-anodizat tip III, care ne permite produselor usor de purtat si rezistente.

* Intretinere
NEXTORCH prezinta gama completa de accesorii pentru a spori utilitatile lanternelor. Instrumente de curatare speciale pentru lentile LC6, unsoare de intretinere din silicon SL6, bec de rezerva, unitatea V36/V66/V72 poate aduce la tine confortul modernizarii si intretinerii.
Husa de lanterna (LT2113, V1438), snurul (G46-A) poate face transportul lanternei mai usoara si inteligenta.

Catalog lanterne Nextorch

Click pe fotografie!


Catalog Lanterne Nextorch
 

 

Magazin-Online lanterne