Pentagon Romania - PTG
Distribuitor autorizat consumabile pentru sudura de la Kiswel.

Mai multe Informatii despre toate produsele pentru sudura pe www.produse-sudura.ro

"Întotdeauna soluția potrivită "® - Din 1991!

Sarma sudura KiswelKiswel este o companie care produce exclusiv consumabile pentru sudura. Cu o experienta de peste 50 de ani in producerea materialelor de adaos destinate sudarii materialelor, Kiswel este un jucator importat pe piata mondiala pentru produse destinate imbinarii materialelor metalice prin diferite procedee de sudare. Foloseste tehnologie de varf si linii de fabricatie automatizate pentru producerea consumabilelor destinate sudarii. Opereaza fabrici de productie pe toate continentele lumii, reusind sa devina un adevarat simbol al calitatii.
Aceasta companie produce electrozi(rutilici si bazici), electrozi pentru sudarea otelurilor nealiate si slab aliate, electrozi pentru oteluri inalt aliate(inoxidabile), electrozi pentru oteluri destinate sa lucreze in medii corozive , oteluri duplex, oteluri ce lucreaza la temperaturi scazute sau temperaturi ridicate, electrozi pentru incarcarea suprafetelor destinate sa lucreze in conditii deosebite, electrozi pentru fonte, electrozi de craituire si taiere, electrozi pentru sudarea materialelor neferoase(nichel, cupru, aluminiu).
Este un lider mondial in producerea de sarme pentru sudura, producand atat sarme pline cat si sarme tubulare cu flux, acestea din urma avand in compozitie pulberi bazice sau pulberi metalice, destinate tuturor tipurilor de oteluri. Produce de asemenea sarme de sudura tubulare cu autoprotectie, fara a mai fi nevoie de gaze tehnice pentru a asigura protectia baii de metal topit.
Produce sarme si fluxuri pentru sudarea sub strat de flux, sarme si tije pentru sudarea WIG/TIG.

Produse destinate sudării manuale cu electrozi înveliți | Sârme pline pentru sudare în medii protectoare de gaze active | Sârme tubulare cu flux pentru sudare în medii protectorare de gaze active sau cu autoprotecție | Sârme și baghete pentru sudarea în medii protectoare de gaze inerte | Sârme pentru sudarea oțelurilor inoxidabile și a materialelor neferoase (Al, Cu, Ni, etc) | Sârme și fluxuri pentru sudarea sub strat de flux | Baghete pentru sudarea oxi-acetilenică a oțelurilor carbon | Pulberi de Titan

 

  Kiswel

Kiswel