Pentagon Romania - PTG
Distribuitor autorizat consumabile pentru sudura de la Kiswel.

Mai multe Informatii despre toate produsele pentru sudura pe www.produse-sudura.ro

"Intotdeauna solutia potrivita"® - Din 1991!

Sarma sudura KiswelKiswel este o companie care produce exclusiv consumabile pentru sudura. Cu o experienta de peste 50 de ani in producerea materialelor de adaos destinate sudarii materialelor, Kiswel este un jucator importat pe piata mondiala pentru produse destinate imbinarii materialelor metalice prin diferite procedee de sudare. Foloseste tehnologie de varf si linii de fabricatie automatizate pentru producerea consumabilelor destinate sudarii. Opereaza fabrici de productie pe toate continentele lumii, reusind sa devina un adevarat simbol al calitatii.
Aceasta companie produce electrozi(rutilici si bazici), electrozi pentru sudarea otelurilor nealiate si slab aliate, electrozi pentru oteluri inalt aliate(inoxidabile), electrozi pentru oteluri destinate sa lucreze in medii corozive , oteluri duplex, oteluri ce lucreaza la temperaturi scazute sau temperaturi ridicate, electrozi pentru incarcarea suprafetelor destinate sa lucreze in conditii deosebite, electrozi pentru fonte, electrozi de craituire si taiere, electrozi pentru sudarea materialelor neferoase(nichel, cupru, aluminiu).
Este un lider mondial in producerea de sarme pentru sudura, producand atat sarme pline cat si sarme tubulare cu flux, acestea din urma avand in compozitie pulberi bazice sau pulberi metalice, destinate tuturor tipurilor de oteluri. Produce de asemenea sarme de sudura tubulare cu autoprotectie, fara a mai fi nevoie de gaze tehnice pentru a asigura protectia baii de metal topit.
Produce sarme si fluxuri pentru sudarea sub strat de flux, sarme si tije pentru sudarea WIG/TIG.

Produse destinate sudarii manuale cu electrozi inveliti | Sarme pline pentru sudare in medii protectoare de gaze active | Sarme tubulare cu flux pentru sudare in medii protectorare de gaze active sau cu autoprotectie | Sarme si baghete pentru sudarea in medii protectoare de gaze inerte | Sarme pentru sudarea otelurilor inoxidabile si a materialelor neferoase (Al, Cu, Ni, etc) | Sarme si fluxuri pentru sudarea sub strat de flux | Baghete pentru sudarea oxi-acetilenica a otelurilor carbon | Pulberi de Titan

 

 
 
 

  Kiswel

Kiswel